به گزارش خبرنگار مهر، پرویز فتاح در «هشتمین جلسه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخصهای آموزش و پرورش مناطق محروم» که صبح امروز در وزارت رفاه برگزار شد، اظهار داشت: در کمیته امداد ۳۴۰ هزار دانشآموز تحت پوشش داریم که فقط ۲۱۵۰ نفر از این افراد اعلام کردهاند که به مدرسه نمی روند یعنی کمتر از یک درصد و مشخص میشود که مشکل در خارج از امداد است.
وی ادامه داد: درست است که در کمیته امداد، سرپرست را تحت پوشش قرار میدهیم اما دانشآموزان نیز هدف مهمی برای ما هستند که یا یتیم هستند و یا جزو محسنین.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: تمام این کودکان دارای حامی هستند و به طور متوسط هر ماه ۲۲۰ هزار تومان به حساب آنها از سوی حامیان واریز میشود که البته ممکن است این مبلغ در استانی مانند سیستان و بلوچستان، کمتر و یا در استان دیگر، بیشتر باشد.
فتاح با اشاره به اینکه جشن عاطفهها امسال در دو مرحله برگزار شد، گفت: با همکاری آموزش و پرورش، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان پول جمعآوری شد که تمامی آن به دانشآموزان محروم و نیازمند اختصاص داده شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید کرد: از ۳۴۰ هزار دانشآموز ۱۱۰ هزار نفر آنها در مناطق محروم هستند که این افراد هم بسته آموزشی دریافت میکنند و هم در اواسط سال حمایتهایی میشوند.
وی تصریح کرد: باید مشکل اصلی کودکان بازمانده از تحصیل ریشهیابی شود که در برخی از مواقع، مشکل فرهنگی است، نه مادی.
فتاح اظهار داشت: آمادگی خود را اعلام میکنیم که هر مقداری که سهم ما باشد را پرداخت کنیم و برای حل مشکل کودکان بازمانده از تحصیل اقدام کنیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید کرد: اینکه منتظر سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص اعتبار باشیم، زمانبر است بنابراین میتوانیم در همین جلسه با تقسیم کار، این مشکل را خودمان برطرف کنیم و ما در کمیته امداد حاضر هستیم همکاریهای لازم را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ۱۱۰ خوابگاه شبانهروزی داریم که صد درصد با درآمد مردمی اداره میشود، خاطرنشان کرد: اکثر این خوابگاهها در مناطق محروم هستند و ما حاضریم اگر امکان استفاده از این خوابگاهها برای کودکان محروم باشد، آنها را توسعه دهیم.
نظر شما